Memoriál M. Duckeové 30. 3. 2014

25.03.2014 17:51

Informace k závodu M. Duckeové 30. 3. 2014
Vážení rodiče, repsektujte prosím rozhodnutí CMG Chemopetrol Litvínov o hromadném odjezdu a návratu dětí na výše zmiňované závody.
Společná cesta autobusem je mimo jiné dohodnuta z několika důležitých důvodů - předcházíme tím zmatkům při registraci závodnic našeho klubu, cesta autobusem utužuje kolektiv, což je při individuálním sportu, jakým MG bezesporu je,velmi důležité, šetříme finance jinak zbytečně vynaložené za pohonné hmoty a taky se tím tak trochu šetří životní prostředí, když už nic jiného.
Pokud máte zájem účastnit se závodu, dohodněte se dospělí mezi sebou a použijte společné auto. Děti nechte prosím v kolektivu do kterého patří. Mimochodem během závodu s dětmi být stejně nemůžete - organizační poznámka pořadatele!!! Rodiče a diváci poue v prostoru balkónu.
Námitky, že přijedeme pozdě jsou sice na místě, ale s organizací závodu bohužel nic neuděláme a pokud vím, tak nikdo z dětí po večerníčku do postele nechodí. Vyspí se v autobuse.
Snažily jsem se zajistit možnost zazávodit si i mimo SVČ oblast, v které je letos pro vaše dcery závodů více než málo.
Vzhledem ke skutečnosti, že je odvoz dohodnut s oddílem moderní gymnastiky z H. Jiřetína, způsobilo by individuální cestování problém i jim.
Opravdu nechci, aby náš klub vypadal jako stádo tupců, které se nedokáže mezi sebou dohodnout. V přiložené tabulce je rozpis, kdo jak na nedělní závody odjíždí. Neměňte to!